Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Er op uit in 't Groen? ... Doen! 2012

4 maart 2012. De G.Z-H (Groenservice Zuid-Holland) organiseert in 2012 voor het negentiende achtereenvolgende jaar in samenwerking met de recreatieschappen en Wegener Media, 22 wandelingen en (natuur)excursies voor het hele gezin in de recreatie- en natuurgebieden van Zuid-Holland en omgeving.

Op 4 maart 2012 was er de eerste wandeling van het nieuwe seizoen 2012. Deze route liep door het Midden-Delfland gebied in en om Schipluiden, de Kerkpolder, de Tanthofkade en Abtswoude. Ook Hans Hartmann en de vertrouwde GZH bus met folders was van de partij. Het start- en eindpunt was bij Onder Ons, het partycentrum in de Kerkpolder. Op 28 oktober 2012 is er weer in Midden-Delfland een wandeling. De wandelingen in de andere recreatiegebieden van Zuid-Holland zijn ook zeker de moeite waard!

In 2012 worden er 22 wandelingen georganiseerd met (natuur)excursies:

Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie. Vaak is op het startpunt of op de route een speciale aanbieding voor deelnemers of zijn er extra activiteiten. Door deelname spaart u voor een speciale ‘Groen ...Doen!’ activiteit voor een bijdrage aan de recreatiegebieden in Zuid-Holland. Bij elke wandeling ontvangt u een stempel. Met acht stempels kunt u hieraan meedoen!

Er op uit in 't Groen... Doen

03 april 2024