Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Skate- en skeelerroutes in het Midden-Delfland gebied

Het Recreatieschap Midden-Delfland zal in 2013 een netwerk met goede en aantrekkelijke skeelerroutes in en om Midden-Delfland aanleggen. Door de conditie van wegen te verbeteren (beter asfalt), maatregelen te nemen bij lastige punten voor skeelerars, bewegwijzering aan te brengen en routekaarten uit te brengen wordt het netwerk aangelegd.

Jouw mening telt!

Bij het uitwerken van deze routes telt ook jouw mening! We willen van skeelerars horen wat voor routes zij aantrekkelijk vinden. Dit is van groot belang om uiteindelijk ook iets te maken wat iedereen ook graag gebruikt. Daarom vragen we jou ons te laten weten wat jij van de route vindt. Is de route aantrekkelijk, mis je aanpassingen of heb je een mening over de keuzes waar wij voor staan: Laat het ons weten!

Aanpassingen na onderzoek

We hebben eerder een aantal routes onderzocht op hun geschiktheid als skeelerroute. Dit is gedaan door het uitschrijven van een wedstrijd en door de kwaliteit van het asfalt te inventariseren. Dit heeft geleid tot een nieuwe kaart met een aantal nieuwe tracés. Nu willen we graag horen wat skeelerars van deze nieuwe tracés en van onze plannen vinden.

Laat het ons weten!

In de bijlage kun je op de kaart kijken en een Excel-formulier openen waarop je opmerkingen kwijt kunt (klik op het tabblad "Vragen"). Je mag je opmerkingen ook doorbellen, mailen of een keer langskomen op het kantoor van G.Z-H. We hopen zoveel mogelijk reacties te verzamelen vóór 12 maart 2012. We verwachten hierbij niet dat je het hele gebied kent. Je hoeft dan ook echt niet alles in te vullen. Kijk hoever je komt, alle informatie is welkom! Stuur dit bericht gerust door naar vrienden en kennissen! Misschien dat ook zij nog wat toevoegingen hebben.

Bijlage: Skate- en skeelerroutes in Midden-Delfland (.xls).

Reageren kan tot 12 maart 2012! Alvast bedankt voor je bijdrage.

Skate/skeelerroutes in Midden-Delfland
Geplande skate- en skeelerroutes in Midden-Delfland; klik voor grote kaart; stuur je reactie in!!

Persbericht Recreatieschap Midden-Delfland 16 februari 2012, Noortje Daamen.

03 april 2024