Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

22 september: Picknick in de Polder

Op zaterdag 22 september organiseert de Midden-Delfland Vereniging een gezellige picknick van 11.00-15.00 uur midden in de polder langs de Vlaardingse Kade in Schipluiden.

De Midden-Delfland Vereniging bestaat 35 jaar en wil dit samen met u in de natuur van Midden-Delfland vieren. U kunt u uw picknickkleed uitvouwen en uw eigen mand met lekkernijen uitspreiden, terwijl tegen de achtergrond vrolijke muzikale klanken te horen zijn en een levendige theatervoorstelling te zien is. Kinderen kunnen kijken naar een poppenkastvoorstelling en tussen de picknickplek en de molen in Schipluiden vaart een boot naar een grappige molenvoorstelling. Bovendien kunt u meedoen met het kampioenschap Reuzenmikado!

Picknick in de Polder

Vanuit Maassluis en Den Hoorn vaart om 10.30 uur een boot waarvoor u zich kunt aanmelden vóór 15 september bij info@middendelflandvereniging.nl. Om 15.00 uur varen de boten weer naar het startpunt terug. Deze boottochten zijn gratis voor leden van de Midden-Delfland Vereniging. Niet-leden betalen € 5,-- en kinderen € 2.50 voor een retourtocht. Lid worden kan ook aan boord!

Ook kunt u met de fiets, kano of te voet komen. Zo kunt u om 10.30 uur gratis meefietsen met een gids vanuit Vlaardingen (Markt), Wateringen (Bonte Haas) en Schipluiden (Zwetheul). Graag wel aanmelden via info@middendelflandvereniging.nl

Wandelen met een gids naar de picknickplek is mogelijk om 10.30 uur vanaf de sportvelden aan de Tiendweg in Schipluiden en vanaf café Vlietzicht langs de Vlaardingse Vaart in Vlaardingen. Ook hier graag van tevoren aanmelden.

Er bestaat een mogelijkheid om tot 15 september via info@middendelflandvereniging.nl een knapzak van tevoren te bestellen. Koffie, thee, limonade, taart en boerenijs is in ieder geval aanwezig.

Voor meer informatie: www.middendelflandvereniging.nl; Tot 22 september bij de Picknick in de Polder

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 31 augustus 2012

03 april 2024