Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De 'beste' Mooi Dichtbij foto's van 2011

18 februari 2012. Midden-Delfland is misschien niet zo heel groot, alhoewel groter dan wellicht gedacht... het is een heel divers gebied met mooie en afwisselende landschappen, verschillende steden, dorpen en buurtschappen, elk met een eigen cultuur en een diversiteit aan activiteiten. Naast het open veenweidelandschap en de eeuwenoude boerderijen is er ook flink wat natuur en liggen natuurgebieden verspreid in het gebied. Het waterrijke gebied, de vele poldersloten en de boezemwateren van Delfland, zitten vol leven. Langs de stedelijke bebouwing zijn recreatiegebieden aangelegd. Het hele jaar door onvangt het gebied duizenden recreanten.

Een jaar fotograferen in het gebied levert al gauw enkele tienduizenden foto's op. Elk jaar maak ik een keuze van de 'beste' foto's in een drietal categorieën: landschap, natuur en activiteiten, die ik met plezier deel met belangstellenden. Deze keer heb ik gekozen voor een 'volledig-scherm' presentatie van de foto's. 
Klik op een plaatje om een fotopresentatie te starten. Veel plezier!

De foto's uit vorige jaren (2009 en 2010 hierboven) en in diverse fotoalbums

Vlaardingervaart en Noordvliet bij ondergaande zon

Alle foto's © Henk Groenendaal

04 april 2024