Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De nieuwe Recreatiekrant Westland/Midden-Delfland is er!

Westland en Midden-Delfland hebben het hele jaar door veel te bieden op het gebied van evenementen en activiteiten. Om het grote aanbod overzichtelijk in kaart te brengen, geeft VVV Westland/Midden-Delfland jaarlijks de Evenementen- & Recreatiekrant uit. Dit jaar verschijnt de krant voor het eerst niet alleen in gedrukte versie, maar ook in digitale vorm! Op maandag 2 april werd de nieuwe Recreatiekrant officieel gepresenteerd. Rob Baan, directeur Koppert Cress, ambassadeur van het gebied én schrijver van het voorwoord van de krant, had de eer om als eerste door de digitale pagina's te bladeren.

Digitale uitgave

Door de uitgave van de digitale versie maakt VVV Westland/Midden-Delfland de Recreatiekrant 2012-2013 toegankelijk voor een nóg groter publiek en altijd en overal beschikbaar. Vanaf de eerste week van april is de krant o.a. digitaal beschikbaar op www.vvvwestland.nl. Ook is het vanaf dat moment mogelijk de krant via diverse websites gratis aan te bieden of per mail te versturen. Natuurlijk zal de gedrukte versie zoals u gewend bent ook huis-aan-huis verspreid worden in de gemeenten Westland en Midden-Delfland en verkrijgbaar zijn op verschillende strategische punten in en om het gebied zoals de gemeentehuizen, VVV's, accommodaties en andere toeristisch-recreatieve locaties. Lees de digitale Recreatiekrant hier!!!

Recreatiekrant Westland en Midden-Delfland

Inhoud

In de krant vindt u vanzelfsprekend alle evenementen voor het seizoen 2012-2013. Van de grootschalige evenementen als het Varend Corso en de Nationale Zomerbloemententoonstelling tot de wat kleinere activiteiten als exposities en excursies. Naast de uitgebreide evenementenkalender vindt u ook alle andere toeristisch-recreatieve mogelijkheden terug in de krant. In van A tot Z bijvoorbeeld. Hierin vindt u een overzicht van alle praktische informatie van bibliotheken tot zwembaden en van musea tot openluchtrecreatieterreinen.

Kortom: u mag de nieuwe Evenementen- en recreatiekrant niet missen!

Bron: Persbericht 2 april 2012

03 april 2024